Shapewear effect

In de media zie je soms bijzondere filmpjes over shapewear die uitdragen dat je met shapewear 1-2 maten slanker wordt! Trap niet in dit soort verhalen, je wordt alleen maar teleurgesteld.

Wat mag je verwachten?

Wat mag je dan wel verwachten? Er is shapewear verkrijgbaar van licht tot zeer sterk corrigerend. Het hangt van je doel af voor welke sterkte van correctie je kiest. Alleen gladstrijken doe je met light shapewear. Als je wat meer correctie wilt maar als je de shapewear ook de hele dag comfortabel wilt dragen, dan kies je voor medium shapewear. Strong corrigerende shapewear kies je met name voor die speciale momenten zoals feestjes, een bruiloft of een belangrijke presentatie.

Corrigerend ondergoed zorgt er zeker voor dat mensen ‘iets’ aan je zien. Bereid je dus voor op reactie als: je ziet er goed uit of ben je afgevallen?

dit kan shapewear voor jouw outfit doen

Er zijn natuurlijk veel meer voorbeelden van de effecten van corrigerende ondergoed voor jouw figuur. Heb je een kleine maat en niet veel te corrigeren? Dan strijkt shapewear je lichaam glad. Iets meer correctie nodig? Kies dan voor een stevig corrigerend item en je ziet geen hobbels en bobbels meer.

Het shapewear effect onder een jurk

Gladstrijkende shapewear bij cellulite

Corrigerend hemd

een hoog broekje met pijpjes heeft dit effect

Location

Curveswear.com

Best, Nederland

Contact

Curveswear is dé shapewear specialist.  info@curveswear.com